Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(601 niezalogowanych)
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
no kriss słów brak jak to możliwe,czemu tak mało ludzi się tym zajmuje ja bym się nie zdziwiła jak na konkretne dzieci mieli by wręcz zlecenia czysty interes

Koszt zajęcia się jednym dzieckiem to 3,65 mln koron (ponad 1,5 miliona zł) rocznie. To zwyczajny handel dziećmi. Większość rodziców zastępczych przyjmuje dzieci, bo dobrze im za to płacą. Nie przejmują się, że dzieci cierpią psychicznie i fizycznie. Nie ma gorszej tortury dla dziecka niż pozbawienie go rodziców.

Rodzice mogą stracić dziecko, gdy dadzą mu klapsa albo nim potrząsną, gdy jest niegrzeczne. Za co jeszcze można odebrać dziecko?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Z wykształcenia prawniczka, jest prezesem Skandynawskiego Komitetu Praw Człowieka. Komitet działa w czterech krajach skandynawskich, angażując się w sprawy, w których państwo pochopnie odebrało dzieci rodzicom. Ruby Harrold-Claesson odwiedza też kraje, które zamierzają wprowadzić przepisy podobne do tych szwedzkich dotyczących rodziny, spotyka się z politykami i działaczami społecznymi, przekazuje informacje o problemach, jakie może spowodować wprowadzenie nowego prawa. Od 17 do 20 maja będzie przebywać w Polsce na zaproszenie Stowarzyszenia Rzecznik Praw Rodziców.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
lizzi-to wszystko dziala w mysl slow pewnego slawnego pana prokuratora;
'DAJCIE MI CZLOWIEKA ,A JA ZNAJDE NA NIEGO PARAGRAF"
F.Dzierzynski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a to nie był przypadkiem Stalin?

najwybitniejszy syn narodu polskiego
no właściwie to spłodzenia podjął się Mikołaj Przewalski
polski hrabia w foremkę swojej służącej Katarzyny, żony alkoholika Wissariona Dżugaszwili
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
jasiek-rozne zrodla roznie podaja kto byl autorem,ale to najmniej wazne.
wazna sama zasada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok